AĞRI / PATNOS - Kazanbey Ortaokulu

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını,kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını,buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçladığı yazı ile Müdürlüğümüze bildirilmiştir.Bu kapsamda okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" uygulanacaktır.,Faaliyet planını yazımızın devamında inceleyebilirsiniz.

Ara

GELECEĞE IŞIK TUTAN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Ara

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. " Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

KIZILAY HAFTASI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

Kazanbey Ortaokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 1. Yazılı

15 Temmuz Okul Gazetesi

Kas

"24 Kasım Öğretmenler Günü" kapsamında okulumuzda kutlama programı düzenledik.

Öğretmen; eğitimin lideri,geleceğin mimarıdır.Öğretmen;umudun,adaletin timsali,güvenin şefkatin abidesidir.Öğretmen;fedakarlığın zirvesi,insanlığın hiç değişmeyecek öznesidir.Memleketin her köşesinde, yüreklere sevgiyi,zihinlere bilgiyi nakış nakış işleyen toplumun önderidir.Okuyan,düşünen,gelişen ve üreten bireylerle aydınlık bir gelecek için öğretmen,hayat kaynağıdır.Her öğrencisinin elinden ve gönlünden tutup, onlara modern dünyanın sarp merdivenlerinden tek başına başarıyla tırmanma azmini aşılayan sanatkardır.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm şehit öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84.yıl dönümü kapsamında 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü programı düzenlendi.

Mrt

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı ikinci dönem veli toplantımızı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.